Przystawki
-
34 zł
Karmelizowany kozi ser z marynowanymi burakami
Caramelized goat’s cheese with marinated beetroot
Zupy
Pierwsze dania
-
28 zł
Strozzapreti z pomidorami San Marzano i bazyliowym pesto
Strozzapreti with San Marzano tomatoes and basil pesto
Dania główne
-
52 zł
Pierś z kaczki z batatami, młodą marchwią i sosem żurawinowym
Duck breast with sweet potato, young carrot and cranberry sauce -
46 zł
Kurczak supreme z bobem i karotką z emulsją z cydru
Chicken supreme with broad beans, baby carrot and cider sauce -
58 zł
Antrykot wołowy z grillowanymi warzywami i dipem mango-majo
Entrecôte steak with grilled vegetables and mango-mayo dip -
68 zł
Dorada pieczona w całości z warzywami korzennymi i ziemniakiem z gzikiem
Sea bream baked whole with root vegetables and potato with gzik
Sałatki
-
26 zł
Zielona sałatka z soczewicą, tofu i japońską rzodkwią
Green salad with lentils, tofu and daikon radish
Desery
Menu dla dzieci
-
20 zł
Pancakes z bitą śmietaną, sosem czekoladowym i owocami
Pancakes z bitą śmietaną, sosem czekoladowym i owocami -
24 zł
Panierowane fileciki z dorsza z ziemniakami purée i marchewką z groszkiem
Breaded cod fillets with potato purée, carrots and peas -
22 zł
Stripsy z kurczaka z frytkami i surówką z marchwi i jabłka
Chicken strips with fries and carrot-apple salad