Przystawki

  • 42

    Siekany tatar z polędwicy wołowej

    korniszon, borowik, anchois
    gramatura: 100 / 100 g
  • 27

    Sałata rzymska

    kurczak sous vide, boczek, parmezan
    gramatura: 70 / 130 g
  • 35

    Risotto

    ragôut z królika, zielony groszek, kasztan
    gramatura: 150 / 50 g
  • 25

    Spaghetti Aglio e Olio

    gramatura: 150 / 50 g
  • 33

    Tagliatelle pomidorowe

    krewetki, świeży szpinak, chilli
    gramatura: 120 / 80 g

Zupy

  • 19

    Krem pomidorowo-marchewkowy

    gramatura: 300 ml

  • 16

    Bulion wołowo-drobiowy

    szpecle pietruszkowe
    gramatura: 250 ml / 50 g
  • 29

    Zupa rybna

    mulle, grzanka czosnkowa
    gramatura: 200 ml / 100 g

Dania główne

  • 57

    Łosoś

    musztarda francuska, risotto z szafranem, warzywa
    gramatura: 150 g / 100 g
  • 38

    Kurczak supreme

    skorupka ziołowa, sos z kukurydzy, pieczona marchewka
    gramatura: 150 g / 150 g
  • 48

    Udziec cielęcy

    szpinak, kopytka
    gramatura: 150 / 150 g
  • 47

    Stek z rostbefu

    pieczone warzywa z czosnkiem, masło Cafe de Paris
    gramatura: 150 / 150 g
  • 32

    Gołąbki z kaszą bulgur WEGE

    cukinia, papryka, sos z boczniaków

Kuchnia polska

  • 42

    Kotlet schabowy z kością

    ziemniaki, kapusta zasmażana
    gramatura: 200 / 300 g
  • 29

    Pierogi ruskie

    gramatura: 300 g
  • 29

    Pierogi z kapustą i grzybami

    gramatura: 300 g
  • 29

    Pierogi z mięsem

    gramatura: 300 g

Desery

  • 20

    Desery dnia

  • 16

    Puchar lodowy

    owoce, bita śmietana
    gramatura: 150 / 100g